Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кайо бате, е че няма да имам ектериорни вид, интериорния вид, нито 210кс под капака, нито 4х4, нито blue&me, нито усб входа в жабката...нито босето, ето ти например мен какво ме кефи освен другите неща, тези неща ги ползвам, и ми харесват.
    За мен една кола ектериорно я прави такава, джанти, прагове...интериорно не е нужно да го обсъждаме.
    Но ти занеш как е, имаш бутикова кола сега, кажи че не е същото...
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
      Както се каза за неговата кола - поръчкова, ръчна изработка .. около 100 000 лв ... червена
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
        Както се каза за неговата кола - поръчкова, ръчна изработка .. около 100 000 лв ... червена

Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Кайо бате, е че няма да имам ектериорни вид, интериорния вид, нито 210кс под капака, нито 4х4, нито blue&me, нито усб входа в жабката...нито босето, ето ти например мен какво ме кефи освен другите неща, тези неща ги ползвам, и ми харесват.
          За мен една кола ектериорно я прави такава, джанти, прагове...интериорно не е нужно да го обсъждаме.
          Точно.
          Едно е да вземеш 156-ца ГТА, друго е да вземеш 159-ка, ама ТИ.
          Едното е съвсем различна 156-ца като кола от базовата, другата си е проста 159-ка с "червен шев на седалкте" да го кажем. Демек крайния резултат е същата кола.

Ако мога да направя аналогията с БМВ.
          Едно е да имаш БМВ с М пакет - малко по-шарено на вид, но си е абсолютно обикновено БМВ.
          Друго си е да вземеш истинска М-ка.

И точно тази ралика ще допринесе едната кола на 20 години като я видиш пак да се обърнеш след нея, а другата ще си е просто обикновена кола с малко по-високо ниво на оборудване. И като стане на 20 години, няма да има абсолютно никаква разлика в цената с най-базовия модел 159-ка.
          А ГТА-то на 20 години ще струва поне колкото 3 същите не ГТА екземпляри.

За това сравнението ти, или по-скоро въпроса ти, въобще не е релевантен.
          Last edited by BO; d.m.y г., 19:08.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Някой нещо за тази или да е обсъждана по-назад в темата
            http://www.mobile.bg/11400824147582207
            EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
            EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
            NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Кайо бате, е че няма да имам ектериорни вид, интериорния вид, нито 210кс под капака, нито 4х4, нито blue&me, нито усб входа в жабката...нито босето, ето ти например мен какво ме кефи освен другите неща, тези неща ги ползвам, и ми харесват.
              Пешо, същата кола като моторизация и оборудване я има и в ниво "High", питай ме дали ще дам Х пари отгоре за едни прагове, джанти 19-ки и червени конци

---------- Post added at 16:12 ---------- Previous post was at 16:11 ----------

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
              Някой нещо за тази или да е обсъждана по-назад в темата
              http://www.mobile.bg/11400824147582207
              10 бона за 8 годишна кола?!?
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Рус,159 ТИ е ниво на обурудване,ГТА е модификация,разликата е голяма.
                При 156 фейса също има ТИ.
                Има 210 коньови 159 без да са ТИ,има 1,9 ТИ.....има 2,4 ТИ без Q4.
                4х4 е хубаво нещо съгласен,blue&me също.....Босето и принципно музиката в една кола никога не са ме впечатлявали и вълнували.
                Човече,не ме разбирай погрешно,колата ти е много хубава и не се заяждам,всеки преценява индивидуално кое,колко си заслужава и говорейки за екстрите и тяхното ползване не съм визирал никой конкретно.

---------- Post added at 19:43 ---------- Previous post was at 19:38 ----------

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                Точно.
                Едно е да вземеш 156-ца ГТА, друго е да вземеш 159-ка, ама ТИ.
                Едното е съвсем различна 156-ца като кола от базовата, другата си е проста 159-ка с "червен шев на седалкте" да го кажем. Демек крайния резултат е същата кола.

Ако мога да направя аналогията с БМВ.
                Едно е да имаш БМВ с М пакет - малко по-шарено на вид, но си е абсолютно обикновено БМВ.
                Друго си е да вземеш истинска М-ка.

И точно тази ралика ще допринесе едната кола на 20 години като я видиш пак да се обърнеш след нея, а другата ще си е просто обикновена кола с малко по-високо ниво на оборудване. И като стане на 20 години, няма да има абсолютно никаква разлика в цената с най-базовия модел 159-ка.
                А ГТА-то на 20 години ще струва поне колкото 3 същите не ГТА екземпляри.

За това сравнението ти, или по-скоро въпроса ти, въобще не е релевантен.

Съгласен....
                Примера за М и М пакет го дадох и аз.

Comment

• Да допълня само .. 159 2.0 JTDm във най-висото си ниво също е Ti. Също като и при 1.9. Интересното е обаче, че 2.0-ката в по-ниските си варианти е с почти всичкото от Ti - като почнем от волана, километражите, конзолите, салона, праговете .. само не съм сигурен за 19-ките и за Брембото .. ма ако засека някъде Атанас Биков ше му я огледам

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                    Да допълня само .. 159 2.0 JTDm във най-висото си ниво също е Ti. Също като и при 1.9. Интересното е обаче, че 2.0-ката в по-ниските си варианти е с почти всичкото от Ti - като почнем от волана, километражите, конзолите, салона, праговете .. само не съм сигурен за 19-ките и за Брембото .. ма ако засека някъде Атанас Биков ше му я огледам
                    Е и jts TI има....

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                      Е и jts TI има....
                      То има и 1.8 ТИ
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        То има и 1.8 ТИ
                        Е да де,у Гърция са често явление даже.
                        .....влациииии!!!!

Comment

• Да .. аз видех неколко 1.8 ЕмПеИ с тоя пакет, ама сигурно само за там е могло да се поръчва така.

Comment

• ---------- Post added at 19:19 ---------- Previous post was at 19:13 ----------

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            Вчера беше при мен в сервиза,колата е хубава,на реални км.,всичко работи,салона е запазен,няма троп няма хлоп.Собственика твърди,че е сменяна веригата с всички колела,което е доста важно.

---------- Post added at 11:36 ---------- Previous post was at 11:32 ----------

Скачай на двойката,ако е читава си заслужава !!!!!!!!
                            10х Mury. Вече я прибрах в Бургас и много и се кефя. ...От кога си търсих такъв бензиноЯД хихихи... Колата наистина е страхотна , а бившия собственик е страхотен пичага.
                            Last edited by Phanter; d.m.y г., 22:22.
                            AR 156 2.0 TS еx
                            AR 159 jts 2.2

Comment

• Първоначално публикувано от Phanter Покажи съобщение
                              ---------- Post added at 19:19 ---------- Previous post was at 19:13 ----------

10х Mury. Вече я прибрах в Бургас и много и се кефя. ...От кога си търсих такъв бензиноЯД хихихи... Колата наистина е страхотна , а бившия собственик е страхотен пичага.
                              Честито на печелившите!
                              Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
                              Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
                              Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

• Първоначално публикувано от Phanter Покажи съобщение
                                ---------- Post added at 19:19 ---------- Previous post was at 19:13 ----------

Браво,радвам се,колата наистина е хубава,дано те слуша за напред.Един съвет от мен,карай само със 100 октана или 98,забрави за 95,защото тези мотори страдат от блокиране на дюзи,а една нова е 350 лв.
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X